Over mij

Judith van Kampen – jouw coach in Noordwijk

Judith van Kampen

Ik ben Judith van Kampen, coach en stembevrijder, trainer en AD(H)D-expert. Je kunt bij mij terecht voor:

 • Ontmoetingen van Hart tot Hart
 • Workshops
 • Coachingstrajecten
 • Stembevrijding

Ik sta voor:

 • Persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Hartverwarmende en inspirerende ontmoetingen
 • Authenticiteit, energie en enthousiasme

“Ik wil mensen raken in hun hart!”

Als ik dat nu zeg, kan ik voelen in mijn eigen hart hoe belangrijk dat is voor mij.
Voelen: lange tijd heb ik me voor ‘voelen’ afgesloten. Ik groeide op als een gevoelig meisje, in een liefdevol gezin. Maar het leven leerde me: het maakt niet uit hoe je je voelt, gewoon doorzetten! Heel goed werd ik in me aanpassen aan hoe het hoort, me aanpassen aan de regels. Ja, die kleine Judith: een heel gehoorzaam en keurig, lief meisje, dat vluchtte in haar veilige hoofdkwartier.

Pas jaren later, als volwassene, leerde ik weer voelen, weer mijn hoofd te verbinden met mijn lijf. Dat was niet altijd makkelijk: boosheid, verdriet, angst… het kwam allemaal langs. Vervolgens echter ook mildheid, vreugde, liefde, vertrouwen. Door de schaduwkanten van het leven en van mezelf te omarmen, ging het weer schitteren, bruisen, stromen. Het leven is de moeite waard. Ik leerde mijn leven Lichter te Leven! Precies dat gun ik aan zoveel meer vrouwen. Daarom doe ik nu wat ik het liefste doe. Vrouwen begeleiden die zoeken naar zichzelf, die verlangen naar ECHT contact, van hart tot hart. Contact met het eigen Hart, het eigen Licht. Om zo fijner te Leven.

Waarom naar Judith, die coach in Noordwijk?

Mensen voelen zich gauw veilig en vertrouwd bij me, en dat vind ik ook belangrijk. Ik ben betrokken bij jou en jouw vragen of problemen, bij mij vind je een luisterend oor en ik zie de dingen helder. Daarnaast vinden mensen me ook energiek, enthousiast en authentiek. Graag vertel ik verhalen en laat jou andere kanten ontdekken van jezelf. Bovendien heb ik de ruimte en de rust om met je de diepte in te gaan, maar ook om te bekijken hoe we de boel weer concreet kunnen maken. Ruimte is er ook in letterlijke zin, want sinds kort heb ik een heerlijke fijne coachruimte in Noordwijk, waar ik jou in alle rust kan ontvangen. 

Hoe gaan we dat dan doen?

Ik heb een rugzak vol met gereedschappen, oefeningen, modellen en structuren die jou kunnen helpen om helder inzicht te krijgen, diepe ervaring op te doen. Om die inzichten en ervaringen vervolgens weer te gieten in praktische handvatten waarmee jij aan de slag kan. Vele verschillende opleidingen heb ik gedaan in mijn leven, daarnaast coach ik al een aantal jaren. Een goede coach en trainer moet zich blijven ontwikkelen. Momenteel ben ik daarom bezig met een opleiding Stembevrijding. Dat inspireert me: de stem is zo’n prachtig, machtig, veelzeggend instrument. Het is zo krachtig om te zingen wat er NU in je is! Emoties zonder woorden vormgeven, je essentie eruit laten stromen. Ten slotte: een gesprek of traject bij mij laat zich niet vangen in een vooraf vastgelegde structuur. Nee, wij bekijken samen wat er voor jou werkt. Dat betekent dus: coaching op maat.

Stef Bos zingt het zo mooi: “De schepen in de ochtend vertrekken naar de zee. Blijven we hier achter, of gaan we met ze mee?” Als jij twijfelt, op weg wil gaan, in jouw eigen schip… Of ben je al vertrokken, maar heb je geen idee meer waar je heen moet? Ik wil je nabij zijn en samen met jou ontdekken wat er nodig is om in te stappen, of welke richting er voor jou past.

Ik ben Judith, jouw coach uit Noordwijk. Om mij te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: judith@hartlichtenleven.nl of bel naar: 06 199 79 101.

Opleidingen

Judith is geschoold in:

 • In opleiding tot Stembevrijder bij het Centrum voor Stembevrijding
 • Stembevrijding
 • Systemisch Werk (familie-opstellingen)
 • Gecertificeerd AD(H)D-coach
 • Body & Mind (en traumawerk)
 • Gecertificeerd mBIT-coach
 • Internationaal gecertificeerd NLP-trainer
 • Oplossingsgericht Werk
 • Creatief Schrijven
 • Eerstegraads lerarenopleiding Nederlandse taal- en letterkunde
 • Doctorandus in de Nederlandse taal- en letterkunde

Missie

Het is mijn missie om – in verbinding met hart, hoofd, buik – enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn, om zodoende bij te dragen aan Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid. Ja, daarvoor wil ik gaan, dat jij en ik helemaal tot ons recht komen. Dat kan alleen maar als we in contact gaan. Echt contact, van Hart tot Hart.

“Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven.”