Over mij

Judith van Kampen – jouw Stembevrijder, Opsteller en coach in Noordwijk

Judith van Kampen

Ik ben Judith van Kampen, stembevrijder en opsteller.  Ik ben een geboren Harten-licht-heler. Je kunt bij mij terecht voor:

Losse sessies:

 • Unieke (Jikiden) Reiki – klankbehandeling
 • Het lied van de voorouders
 • Stembevrijding & opstelling

Trajecten:

 • Lichter Leven

Ik sta voor:

 • Persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Hartverwarmende en inspirerende ontmoetingen
 • Authenticiteit, energie en enthousiasme

“Ik beloof je mijzelf te openen

voor jouw veelkleurigheid”

Ik wil mensen raken in hun hart. Als ik dat nu zeg, kan ik voelen in mijn eigen hart hoe belangrijk dat is voor mij. Ik ben de harten-licht-heler.
Voelen: lange tijd heb ik me voor ‘voelen’ afgesloten. Ik groeide op als een gevoelig meisje, in een liefdevol gezin. Maar het leven leerde me: het maakt niet uit hoe je je voelt, gewoon doorzetten! Heel goed werd ik in me aanpassen aan hoe het hoort, me aanpassen aan de regels. Ja, die kleine Judith: een heel gehoorzaam en keurig, lief meisje, dat vluchtte in haar veilige hoofdkwartier.

Pas jaren later, als volwassene, leerde ik weer voelen, weer mijn hoofd te verbinden met mijn hart. Dat was niet altijd makkelijk: boosheid, verdriet, angst… het kwam allemaal langs. Vervolgens echter ook mildheid, vreugde, liefde, vertrouwen. Door de schaduwkanten van het leven en van mezelf te omarmen, ging het weer schitteren, bruisen, stromen. Het leven is de moeite waard. Ik leerde mijn leven Lichter te Leven! Precies dat gun ik aan zoveel meer vrouwen. Daarom doe ik nu wat ik het liefste doe. Vrouwen begeleiden die zoeken naar zichzelf, die verlangen naar ECHT contact, van hart tot hart. Contact met het eigen Hart, het eigen Licht. Om zo fijner te Leven.

Waarom naar Judith, die stembevrijder, opsteller en coach in Noordwijk?

Mensen voelen zich gauw veilig en vertrouwd bij me, en dat vind ik ook belangrijk. Ik ben betrokken bij jou en jouw vragen of problemen, bij mij vind je een luisterend oor. Ik zie de dingen helder en ik ben in staat om met je mee te voelen, met de energie in jou en om jou heen. Daarnaast vinden mensen me ook energiek, enthousiast en authentiek. Graag vertel ik verhalen en laat jou andere kanten ontdekken van jezelf. Bovendien heb ik de ruimte en de rust om met je de diepte in te gaan, maar ook om te bekijken hoe we de boel weer concreet kunnen maken. Ruimte is er ook in letterlijke zin, want sinds twee jaar heb ik een heerlijke, fijne coachruimte in Noordwijk, waar ik jou in alle rust kan ontvangen. 

Hoe gaan we dat dan doen?

We beginnen met voelen en ervaren. Alles in jou doet er toe! En alles kan gezongen worden. En iedereen, maar dan ook iedereen kan zingen. We houden onszelf zo in! We zetten onszelf zo vast! Maar wat wil jij? Wat is jouw zielsmissie? Geef het klank, geef het trilling. Leven is energie; energie is trilling; trilling is muziek; muziek is leven. Stembevrijding dus. Ja. Maar dan gecombineerd met opstellingen en met een sausje Judith:

Ik heb een rugzak vol met gereedschappen, oefeningen, modellen en structuren die jou kunnen helpen om helder inzicht te krijgen, diepe ervaring op te doen. Om die inzichten en ervaringen vervolgens weer te gieten in praktische handvatten waarmee jij aan de slag kan. Vele verschillende opleidingen heb ik gedaan in mijn leven, daarnaast coach ik al een aantal jaren. Onlangs heb ik de tweejarige opleiding tot Stembevrijder afgerond. 

Dat inspireert me: de stem is zo’n prachtig, machtig, veelzeggend instrument. Het is zo krachtig om te zingen wat er NU in je is! Emoties zonder woorden vormgeven, je essentie eruit laten stromen. Wil je of durf je niet te zingen? Weet dan: een gesprek of traject bij mij laat zich niet vangen in een vooraf vastgelegde structuur. Nee, wij bekijken samen wat er voor jou werkt. Dat betekent dus: coaching op maat.

Nogmaals: wil of durf je niet te zingen? Weet dan dat ik heb ontdekt dat mijn stem (mijn klanken, mijn zingen) als het ware een kanaal kan zijn. Ik stem af op het wetende veld, op jouw veld, op jouw energie. Wat er daarin gehoord wil worden, wat er trilling wil krijgen, wat er gezien en gevoeld mag gaan worden, gaat door mij heen en dan zing ik. Ik zing. Jij mag stil meevoelen in de energie. Soms gebeurt het dat je mee gaat zingen, soms niet. Kijk voor meer informatie bij Het lied van je voorouders of bij Reiki-klanksessie

Stef Bos zingt het zo mooi: “De schepen in de ochtend vertrekken naar de zee. Blijven we hier achter, of gaan we met ze mee?” Als jij twijfelt, op weg wil gaan, in jouw eigen schip… Of ben je al vertrokken, maar heb je geen idee meer waar je heen moet? Ik wil je nabij zijn en samen met jou ontdekken wat er nodig is om in te stappen, of welke richting er voor jou past.

Ik ben Judith, jouw stembevrijder en hartenlichtheler, opsteller en coach uit Noordwijk.

Om mij te bereiken, kun je een berichtje sturen naar: judith@hartlichtenleven.nl of bel naar: 06 199 79 101.

Opleidingen

Judith is geschoold in:

 • Opgeleid tot Stembevrijder bij het Centrum voor Stembevrijding
 • Jikiden Reiki bij Maya Kanhai
 • Systemisch Werk (familie-opstellingen)
 • Gecertificeerd AD(H)D-coach
 • Body & Mind (en traumawerk)
 • Gecertificeerd mBIT-coach
 • Internationaal gecertificeerd NLP-trainer
 • Oplossingsgericht Werk
 • Creatief Schrijven
 • Eerstegraads lerarenopleiding Nederlandse taal- en letterkunde
 • Doctorandus in de Nederlandse taal- en letterkunde

Missie

Jij bent Licht. Dat is wat ik, de harten-licht-heler, diep van binnen weet. Ik heel het Licht dat (soms) diep in jouw hart verstopt zit, dat soms wat beurs is, wat voorzichtig, wat in het donker. 

Het is mijn missie om enthousiast en energiek nieuwe dingen te creëren, verhalen te vertellen, er te zijn. Zo draag ik bij aan een Lichter Leven. Leven in Verbinding, in Liefde, in Vrijheid. Ja, daarvoor wil ik gaan, dat jij en ik helemaal tot ons recht komen. Dat kan alleen maar als we in contact gaan. Echt contact, van Hart tot Hart.

Ik wil mensen raken in hun hart en hen nabij zijn in hun ontdekkingstocht van het leven.