Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dochter Cirkel

september 5 @ 19:00 - 22:00

€225
verbinden

Dochter van jouw moeder

Wij vrouwen zijn allen dochters. Dochters van onze moeders. En of onze moeders nu leven of leven in onze herinneringen… ze hebben zo veel invloed op ons. Vandaar dat we het tijd vonden voor onze Dochter Cirkel. Misschien herken je…

 • dat je wel een goede dochter moe(s)t zijn
 • dat je je zo kon ergeren aan je moeder
 • dat je nu wel eens denkt: ik ben precies als zij…

De moeder/dochter – relatie is soms zo ingewikkeld! En hoe fijn is het dan om eens ongebreideld te kunnen delen met andere vrouwen – dochters. Om eens te kunnen vertellen over wat jou bezig houdt als je denkt aan je moeder.

Je houdt zo veel van haar!

Je zou haar wel kunnen villen!

Je zou nog zo graag…

Je zou haar het liefst veranderen…

Waarom is ze…

Wij zijn dochters en we delen… in deze Dochter Cirkel

Wij zijn allen dochters, en we gaan met elkaar ons verhaal delen. Het gaat om vier verbindende avonden, waarbij we met een kleine groep vrouwen gedurende vier weken met elkaar op pad gaan. Wat dat jou zou kunnen opleveren?

 • Je komt steeds dichter bij jezelf, bij je eigen essentie.
 • Je krijgt meer inzicht in de relatie met jouw moeder, en met de vrouwen in jouw systeem
 • Daarnaast ervaar je hoe helend het is om je verhaal te delen met andere, gelijkgestemde vrouwen

Wij, Suzette en Judith zijn ook allebei dochters. Van moeder op dochter, op moeder op dochter… Beiden hebben we gekeken en ervaren hoe hun vrouwenlijn eruit ziet. We kennen ook de worsteling die het soms is om ‘dochter te zijn’. Wat krijg je mee van je moeder? Wat is helpend op je pad? Wat zou je liever bij je moeder laten? Het lijkt ons tof om ons eigen verhaal met jullie te delen, om te vertellen wat wij hebben geleerd en ervaren in onze relatie met onze moeders en voormoeders. Ook voelen we beiden het belang van het verbinden met elkaar en het luisteren naar elkaars verhaal. Het samen delen. Je hebt het zelf te doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

We gaan dus samen op pad. Dat betekent dat je je ook gesteund mag weten door de anderen. Je mag leunen in elkaars verhalen, maar ook in elkaars klanken. Helende klanken zingen en ontvangen. Luisteren naar verhalen, zoeken naar de betekenis voor jou en jouw verhaal. En in opstellingen kunnen we ook zicht krijgen op de helende beweging die zo nodig is. We resoneren daarin met elkaar mee, nieuwsgierig wat er zich ontvouwt.

Suzette en Judith over elkaar:

Suzette Hartmann, coach en opsteller, is die zachte en wijze vrouw op je pad. Degene die geïnteresseerd vraagt naar jouw verhaal, echt luistert en aanwezig is en je dan die ene vraag stelt. Die ene vraag die jouw beeld van de werkelijkheid doet kantelen, de vraag die jou ineens precies dat inzicht geeft dat je nodig had. In de war kijk je haar aan en je zegt: “Huh? Zo had ik er nog niet naar gekeken.” Ja, Suzette is in staat op een liefdevolle manier jou uit te dagen om te kijken naar dat kwetsbare deel in jou.

Judith van Kampen is stembevrijder en coach. Als ik aan Judith denk, denk ik aan verhalen. En met haar verhalen en stem neemt ze je mee de diepte in in jezelf Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor mensen die echt willen werken met zichzelf en die bereid zijn om uit hun comfortzone te gaan en mee te reizen. Judith laat je kennis maken met je diepste verlangens en wensen. Het mooie is dus dat ze dat doet met haar stem en verhalen, en in haar verhalen zitten de leerprocessen. Haar stem nodigt je uit je te laten horen met haar mee te zingen, meevoeren en uitspreken waar jij blij van wordt. En als je het wilt ervaren, nodig ik je uit om een kennis met haar te maken.

 

Er komen dingen aan bod als:

 • Stembevrijding, of liever: de helende kracht van samen zingen
 • De kracht van helende verhalen
 • Resonerende energie van opstellingen
 • Steeds aan het werk rondom de thema’s van het dochter-zijn

Praktische informatie:

 • Vier dinsdagavonden: 5 sept – 12 sept – 26 sept – 3 okt
 • Van 19:00 tot 22:00 uur, welkom vanaf 18:45 uur.
 • Elke avond bestaat uit: samen delen, stembevrijding, een verhaal, een opstelling
 • Het is in Noordwijk in de coachruimte van Judith, aan de Hoogwakersbosstraat 12
 • De kosten hiervoor zijn €225
 • Onder begeleiding van Suzette Hartmann en Judith van Kampen
 • Er is plek voor 4-8 personen!
 • We sluiten de avond af om 22 uur.

Doe je mee in onze Dochter Cirkel?

Schrijf je HIER in!

Gegevens

Datum:
september 5
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€225

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,
+ Google Maps