Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een dagje Stembevrijding

17 maart 2022 @ 10:00 - 15:30

€75
Stembevrijding

Vroeger zong ik heel graag. Veel bestaande liedjes, maar ook vaak ‘Aai Maai’. Een term die ik zelf had bedacht voor gewoon lekker zingen wat ik wilde. Zonder dat het mooi hoefde te zijn, of zonder dat het een bepaalde melodie moest worden. Gewoon zingen wat er in mij leefde. Hoe zou je dat vinden als je dat een dag lang mag doen? Zingen zonder dat er mensen tegen je zeggen dat het vals is of niet goed? Zingen wat er in je leeft. Gewoon heerlijk jouw Zijn laten klinken. Met heel je hart stem geven aan dat wat er in jou is op dat moment. Want dat is stembevrijding.

In deze workshop gaan we een dag lang aan de slag met stembevrijding. Wat is het en hoe gaat het in zijn werk? En lekker doen natuurlijk. Zingen, zingen, zingen! Heerlijk! Want het heet niet voor niets: stembevrijding.

Wat praktische informatie: het is voor iedereen die maar zin heeft om te komen! Je bent absoluut welkom! Het is op donderdag 17 maart 2022, het is in de coachruimte van Judith en er is plek voor zes deelnemers. Ik zorg voor koffie, thee, koek en fruit en je mag zelf je lunch meenemen. Voel je vrij om contact op te nemen als je nog een vraag hebt!

Meld je hier aan

Gegevens

Datum:
17 maart 2022
Tijd:
10:00 - 15:30
Kosten:
€75

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,