Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Helende Klanken – Helend Klankbad

juni 18 @ 19:30 - 21:00

€35
Helende klanken

Helende Klanken. Helend Zingen. Een klankbad waarin je kunt zakken en zijn met heel je ziel en zaligheid.

Helend klankbad

Kom naar dit helend klankbad en laat jou en je energie met Liefde en Licht doorstromen via de klanken. Geluid geleidt goed in water, en wij mensen bestaan voor het grootste gedeelte uit water. Vandaar ook dat het zo bijzonder is om klankbaden te ervaren.

Ik ben stembevrijder en hartenlichtheler. Ik dacht aanvankelijk dat het louter de bedoeling was om mensen te laten zingen. Ik ben er echter achter gekomen dat mijn stem zelf ook helend is. Ik stem af op de energie in het Veld en zing. Ik laat helende klanken door me heen stromen, daarbij geholpen door mijn gidsen en de engelen. Hoe het zal gaan klinken? Dat weet ik nooit van te voren. Ik laat me verrassen door wat er komt en wat er nodig is.

Wat kun je verwachten:

Je meldt je aan van te voren en in stilte heet ik je welkom en je vindt jouw plek in de ruimte. Er is plaats voor zes deelnemers. Voor elk van jullie heb ik een matje en meditatiekussen en een deken. Jij vindt jouw plek en je nestelt je zo, dat je heerlijk kunt ontspannen. Een uur lang laat je je onderdompelen in klanken. Ik speel op mijn bijzondere tweetonige dronefluit, van 432 hz, de frequentie van de natuur. Ook hoor je de klanken van mijn stem. Soms zal ik met woorden zingen, misschien een passend mantra. Tussendoor is het stil. Ik begeleid je in een korte meditatie naar wat er in jou wil stromen. Vervolgens stem ik af en laat ik mijn stem het werk doen. Ik stem af en zing.

Jij hoeft niets anders te doen dan ontspannen liggen, jezelf de tijd gunnen, Helemaal laten zijn wat er is. Ruimte geven aan de klanken – en dat gaat vanzelf. Na het klankbad van ongeveer een uur, is er – als je wilt – een kop thee en wat lekkers, om te delen wat er gedeeld wil worden.

Liever een persoonlijk klankbad?

Liever niet in een groep? Liever een persoonlijk afgestemd klankbad? Dat kan ook. Je vindt HIER op mijn website informatie over het 1-op-1 klankbad, namelijk over de reiki-klanksessie.

Praktische informatie:

  • Het is op dinsdagavond 18 juni
  • Welkom vanaf 19:15 uur (binnenkomst in stilte)
  • Het klankbad is van 19:30 – 20:30 uur;
  • Na afloop sluiten we af met een bakkie thee en wat lekkers.
  • Het vindt plaats in mijn praktijk op de eerste verdieping van de Hoogwakersbosstraat 12, te Noordwijk.
  • Er is plek voor maximaal zes personen.
  • De kosten bedragen €35 – van te voren te betalen via factuur/ tikkie.

Gegevens

Datum:
juni 18
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€35

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,
+ Google Maps

Organisator

www.hartlichtenleven.nl
Telefoon
0619979101
E-mail
judith@hartlichtenleven.nl
Bekijk de site van Organisator