Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lied van je Voorouders

juli 7 @ 10:00 - 17:00

€121
Lied van je voorouders

Het Lied van je Voorouders

Wat leefde er bij jouw Voorouders? Wat is er nog voelbaar van hen, in jou? Wat draag jij nog met je mee aan niet-geleefd leven en verlangen?

Wij zingen wat jouw voorouders hadden willen zingen, maar wat ze niet konden. Daarmee helpen wij hen om een deel van hun karma in te zien en te verwerken. (aldus Nancy en Judith)

Van harte nodigen wij jou uit om deze bijzondere, helende dag te komen ervaren: Muziek reikt dieper dan woorden, voel je in je lijf. De klanken dringen diep in je hart en je ziel door en helen wat daar is vastgezet. Een helende zangdag vol met stembevrijding, opstellingen, healing en readings. Ben je erbij?

 

Ervaar je:

 • Dat je iets bij je draagt, wat je in jouw leven niet kunt plaatsen?
 • Een blokkade die niet van jou is?
 • Dreigt jouw essentie overschaduwd te raken?

Is het antwoord op een of meer vragen JA? Dan is deze unieke workshop vast iets voor jou.

 

Een zwaar gevoel in mijn buik, dat had ik zo vaak. Ik besteedde er niet eens meer aandacht aan. Toen Judith het Lied zong van mijn Voormoeders, voelde ik dat er echt iets los kwam in mij. Mijn overgrootmoeder kreeg eindelijk ruimte. Eindelijk mocht zij gehoord worden. Nooit was er ruimte voor haar eigen verlangens en ze stierf bij een verschrikkelijke bevalling. Haar lied loste iets op in mij. (aldus Nancy over haar sessie met Judith)

Dit levert de workshop je op:

 • Een opgeschoond energieveld
 • Diepe verbinding met jeZelf
 • Je voelt de steun van jouw voorouderveld
 • Op weg naar Lichter Leven

 

Ik voelde die keiharde neiging om door te gaan en vooral niet voor mezelf te kiezen. Altijd maar kiezen voor het grote goed, het bredere plaatje, mezelf op de laatste plek zetten. Ik was bij Nancy en zij stemde af op twee van mijn verre voorvaderen. Beiden maakten zij een keus voor het grote goed. Beiden stierven. Verdedigen van het vaderland, een goede zaak. Maar hun eigen verlangens konden ze niet meer leven. Nu werden zij gehoord. Een stevig en krachtig en mannelijk lied dat mij meer ruimte gaf om te gaan voor mijn eigen verlangen. (aldus Judith over haar sessie met Nancy)

Wie zijn wij?

Nancy Meijer is Stembevrijder, dirigent en zangcoach. Heldervoelend Grenzenverwijderaar. En ze is mijn vriendin en collega. Nancy helpt je om je grenzen te verwijden: ont-dek al je mogelijkheden en geef ruimte aan jezelf. Met liefde daagt ze je uit, er is altijd meer dan je denkt. Bij haar kun je ontzettend heerlijk ongebreideld zingen. Daarnaast heeft ze contact met ‘de andere kant’: met haar helderheid kan ze je versneld op een ander spoor zetten. 

Judith van Kampen: dat ben ik zelf! Ik ben stembevrijder en hartenlichtheler. Heldervoelend opsteller en coach. Echt contact, van Hart tot Hart. Daar ga ik voor. Want als jij je weer helemaal verbindt met je Hart, dan kan jouw Licht weer voluit stralen en dat is precies waarmee ik je kan helpen. Ik zing voor je en maak zo contact met jouw energieveld en wat daar leeft. Tegelijkertijd blijf ik nuchter en sta ik met beide benen op de grond. Zo kun jij steeds meer helen en je leven lichter leven.

 

Praktische informatie

 • Wanneer: Zondag 7 juli
 • Tijden: van 10 tot 17 uur
 • Waar: Hoogwakersbosstraat 12, te Noordwijk in de coachruimte van Judith
 • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8 deelnemers
 • Gegeven door: Nancy Meijer en Judith van Kampen
 • Kosten: €121 , nu voor de try-out prijs van €95
 • Inclusief: fruit, thee, koek en chocola
 • Neem zelf je lunch mee!
Inschrijven

Gegevens

Datum:
juli 7
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€121

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,
+ Google Maps

Organisator

www.hartlichtenleven.nl
Telefoon
0619979101
E-mail
judith@hartlichtenleven.nl
Bekijk de site van Organisator