Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijding ontdekken

26 maart 2023 @ 11:00 - 12:30

€25
stembevrijding ontdekken

Nieuwsgierig naar stembevrijding?

Stembevrijding! Je bent nieuwsgierig, maar… Wat is het? Misschien wil je dit wel gaan ontdekken. Is het iets voor mij? Wat zou het me opleveren?

Stembevrijding – of Helende Klanken, zoals ik laatst iemand hoorde zeggen – is geluid geven aan wat er binnen in jou is. Alles in jou doet er toe. En je kunt daar klank aan geven, van binnen naar buiten.

Welkom om te gaan ontdekken wat stembevrijding voor jou kan betekenen.

Deze workshop duurt anderhalf uur, voor maar €25, en er is ruimte voor 4 – 9 personen. Natuurlijk is het een laagdrempelige workshop. We beginnen makkelijk en simpel Ik leg ook iets uit over stembevrijding, onder het genot van thee of koffie en wat lekkers. En dan volgen enkele ervaringsoefeningen. Je zult ervaren dat het heel fijn kan zijn om samen te zingen. Dat het ook heel steunend kan zijn, om je te laten dragen door andermans klanken. 

Spannend?

Het zou zomaar kunnen dat je het ook ongelooflijk spannend vindt. Dat het idee alleen al je een brok in je keel bezorgd. Dat er een krampige spanning in je buik is, als je er alleen al aan denkt. Weet dat dit voor heel veel mensen geldt. Weet ook dat het misschien juist dan wel de bedoeling is dat je er vandaag bij bent! En: we doen niets wat je niet wilt. Welkom!

Tip: lees dit blog over wat Stembevrijding is!

 

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€25

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,
+ Google Maps