Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitspreken aan Zee

12 mei 2023 @ 09:30 - 17:30

€165
rouwcirkel

Zou jij je ook vaker willen uitspreken?

Herken je dat, dat je graag iets tegen iemand wil zeggen, maar op een of andere manier krijg je het niet over je lippen? Het stokt, het komt er gewoon niet uit. Zo zullen er meerdere momenten zijn geweest in je leven. Op het werk, in vergaderingen, tegen je partner, bij je vrienden, vul het maar aan…

Dit kan komen door emoties. Deze zijn soms zo  hardnekkig dat ze hun functie verliezen en de regie overnemen. Ze werken verlammend. Figuurlijk en zeker ook letterlijk. Je voelt ze in je lijf. Belemmerende gedachten en negatieve emoties kunnen heel hardnekkig zijn en je aardig in de weg zitten. Maar waar jij je ook door laat tegenhouden in het leven, er is altijd een uitweg. Een uitweg om (oude) obstakels – klein of groot – op jouw levenspad op te ruimen, waardoor je de weg voor jezelf vrijmaakt om vooruit te komen.

Uitspreken aan Zee

Judith van Kampen en Maaike Bloemsma zijn twee vrouwen die hun krachten hebben gebundeld om jou te laten ervaren welke kracht er in jou zit en hoe je deze kunt aanboren. We komen een dag lang samen rondom het thema van: UITSPREKEN. Het uitspreken van gevoelens en emoties die je in het dagelijks leven niet kan of niet wil uiten.

Op creatieve en speelse wijze nemen wij jou mee op een intuïtieve reis, dichter naar je hart. Je mag je UITSPREKEN. Wij hebben een programma samengesteld om jou een leuke, ontspannende, creatieve en interactieve dag te bezorgen.

Wat gaan we doen?

Judith neemt je mee in de wereld van stembevrijding, die zij combineert met haar ervaring als opsteller en coach. Het is het ontdekken van jou innerlijke klank, jouw ‘trilling’. Hoe klinkt de trilling van jouw emotie zoals: verdriet, boosheid, vrijheid, eigenheid en/of trauma? Vandaag mag het er helemaal zijn en klinken. Zingen. In de breedste zin van het woord. Stembevrijding.

Vervolgens neemt Maaike (beeldend kunstenaar en beeldend therapeut) ons mee in het maken van een zogenaamde ‘Talking Stick’. Een levend symbool van wat er in jou gezien en gehoord wil worden. Wat wil je uitspreken en wat heb je daarvoor nodig? Dit creatieve en beeldende proces verdiept het in de ochtend aangeraakte proces van uiten van helende klanken.

Dit alles doen we aan de zee in Noordwijk. We verzamelen bij de praktijk van Judith en vervolgens gaan we in de benen: wandelen naar de zee. Omdat buitenlucht en natuur op zich al helend zijn. Het Leven voelen. Met je haren in de wind voelen, delen, wandelen, dingen verzamelen die we op het strand vinden.

Maaike en Judith over elkaar:

Judith over Maaike Bloemsma: Maaike is een lief en zacht mens. Ik leerde haar kennen tijdens een ondernemersbijeenkomst anderhalf jaar geleden. Ik voelde me wat verloren bij al die onbekende mensen, maar Maaike kwam naar me toe en ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Maaike neemt de tijd voor je en heeft oprechte aandacht. Zonder oordeel is ze bij je aanwezig, een verademing in deze snelle, vluchtige wereld. Daarnaast is ze een professioneel beeldend en creatief therapeut, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een misbruikverleden. Ze weet uit eigen ervaring hoeveel impact seksueel misbruik heeft. Inmiddels heeft ze geleerd om sterker en veerkrachtiger in het leven te staan en daarmee heeft ze dit ook omarmd als haar missie. Een prachtvrouw! Meer over Maaike lees je hier.

Maaike over Judith van Kampen: toen ik Judith voor het eerst ontmoete, kwamen bij mij de woorden authentiek en oprecht meteen naar boven. Ze sprak met passie over haar mooie praktijk en haar fascinatie over stembevrijding. Ze voelt zich betrokken met haar medemens en dat voel je meteen. Judith is erg veelzijdig en die veelzijdigheid combineert zij met geduld en liefde op mensen te helpen. Ze wil ‘mensen raken in hun hart’ en dat kan ze, omdat ze leeft vanuit haar hart. Dit alles past ze toe in haar praktijk Hart Licht en Leven. Judith omschrijft het zelf als een rugzakje met gereedschap, dat ze gebruikt om mensen heldere inzichten te geven. Ik zie Judith als een empathische en Mooie vrouw. Meer over Judith lees je hier.

Compleet verzorgde workshop dag

Het wordt een dag van: met je haren in de wind – gillen tegen de golven – voelen – delen – wandelen en ervaren. Verwennen, genieten, steunen en steun ervaren. Dit alles maakt ‘ UITSPREKEN AAN ZEE’. Op deze dag is er naast (wellicht spannende) emoties,  zeker ook plek voor Licht en Leven. Je spreekt je uit! Daarom mogen we ook vieren.

Dus laat jezelf verwennen op deze mooie en compleet verzorgde workshop dag.

Praktische informatie:

  • Vrijdag 12 mei
  • Van 9:30 tot 17:30 uur, welkom vanaf 9:00 uur.
  • Het is in Noordwijk, we starten in de coachruimte van Judith, aan de Hoogwakersbosstraat 12
  • De kosten voor deze dag zijn €165 (dat is inclusief lunch en lekkers en de benodigde creatieve materialen).
  • Onder begeleiding van Maaike Bloemsma en Judith van Kampen
  • Er is plek voor 4-8 personen

Doe je mee met Uitspreken aan Zee?

Weet je welkom! Schrijf je HIER in!

Wil je eerst nog even sparren met een van ons? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op!

Judith: 06 199 791 01 (of via het formulier op de website)

Maaike: 06 201 357 22

 

Na inschrijven is het mogelijk om tot donderdag 27 april kosteloos te annuleren. Daarna annuleren kan, maar dan vragen we een bijdrage van €65. Afmelden na 9 mei = betalen van het volledige bedrag. 

Gegevens

Datum:
12 mei 2023
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€165

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,
+ Google Maps

Organisatoren

https://www.bloemsmacreatieveverwerking.nl/
www.hartlichtenleven.nl