Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zingen en Zijn: groep #1

18 april 2023 @ 19:30 - 21:30

€180
ik ben wauw!

Samen zingen, verdiepen, ontdekken

Wil jij samen met anderen zingen? Meer en meer in contact zijn met je eigen lijf en vandaar uit klank te geven? Dus: meer in verbinding komen met jezelf én van daaruit ook meer verbinden met anderen? Zingen en Zijn!

6x kom je met de groep samen, om met elkaar te delen, om met elkaar de stem te gebruiken (stemexpressie, stembevrijding, klank geven aan wat er in je is). Zingen en zijn. Er zijn veel mensen die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, maar niet per sé behoefte hebben aan therapie of coaching, of een uitgebreide training.

Voor wie is Zingen en Zijn?

Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, verdieping, en een bereidheid hebben om naar zichzelf te kijken én het leuk vinden om dit zingend te ontdekken. Misschien vind je het spannend, tegelijkertijd voel je een JA. Je hebt op een of andere manier ook al kennis gemaakt met Stembevrijding. Bijvoorbeeld in een of meer persoonlijke individuele sessies met mij, of in Op Reis met je Stem of een andere kennismakingsworkshop.

Het blijkt van meerwaarde om met een groep vaker bij elkaar te komen, om wat langer met elkaar op te trekken. Zo kunnen we echt de verdieping in gaan. Vandaar de opzet van deze groep Zijn en Zingen, waarbij je je aanmeldt voor 6 bijeenkomsten, 1x per maand.

Verdieping, heling en ruimte ervaren

Verdieping en heling. Ruimte ervaren in het aanvaarden van wat er is. Het moeilijke, donkere, pijn en verdriet: het mag er zijn. Het lichte, het genieten in de vreugde: het mag er zijn. Zonder donker, geen licht. Juist ook in de verbinding met elkaar kunnen we ervaren hoe het is als ons donker en ons licht liefdevol ontvangen wordt door de ander.

Het fijne is dat we het met elkaar doen. Je maakt deel uit van een groep. We hebben elkaar iets te vertellen. Ik vind het zo bijzonder dat we samen kunnen delen, leren, verbinden. En daarin elkaar te spiegelen en te reflecteren, uit te dagen en te bemoedigen. Dat alles in Echt contact, van Hart tot Hart.

Praktische informatie

  • Locatie: de coachruimte van Judith, in Noordwijk aan de Hoogwakersbosstraat.
  • Groepsgrootte: maximaal 7
  • Data: 18 april, 23 mei, 20 juni, 22 augustus, 19 september, 10 oktober; 19.30-21.30u
  •  Aanmelden via deze website
  • Jouw bijdrage: € 180 voor 6 bijeenkomsten
  • We maken een groepsapp aan én als je tussendoor ergens tegenaan loopt kijken we daar samen naar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Heb je vragen?

Bel/mail voor informatie: 06 19979101  judith@hartlichtenleven.nl

Gegevens

Datum:
18 april 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€180

Locatie

Coachruimte Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk,
+ Google Maps

Organisator

www.hartlichtenleven.nl
Telefoon
0619979101
E-mail
judith@hartlichtenleven.nl
Bekijk de site van Organisator