Reiki-klankbehandeling

Unieke Jikiden Reiki – voice healing – energetische afstemming

Ik mag er zijn.
Omringd door stralend warm Licht.
Zwarte zwaarte laat ik los.
Ik mag er zijn.
Het meisje: ik sluit haar in mijn hart.
Alle ruimte in mijn veld. Vrij. 
Omringd door stralend warm Licht.
Ik mag er zijn.

Warme echte aandacht.
Donker en Licht
Stromen
Jij mag er zijn.

Reiki – klankbehandeling

Reiki – behandelingen worden wel vaker aangeboden, maar ik durf wel te zeggen dat mijn Reiki – behandeling uniek is. Het is namelijk Jikiden Reiki, gecombineerd met mijn zingen. Ik heb in de afgelopen twee jaren ontdekt en geleerd dat ik energetisch kan afstemmen op mensen en hun Licht. Door mij heen kan helende energie stromen, afgestemd op jou. Ik voel-zie kleuren in en bij jou en daarom is iedere sessie anders en dus uniek. Soms ontstaat er als vanzelf een (energetische) opstelling. Soms mogen we zelfs aanwezigheid voelen van overleden dierbaren.

Wat kun je verwachten?

Jij ligt (met kleding aan) op een bed en je ontspant je helemaal. Je hebt de tijd genomen om even helemaal los van de drukke dagelijkse werkelijkheid te zijn. Het is warm in de ruimte en heel zacht klinkt er muziek. Je voelt je ontspannen en prettig.

Terwijl jij als het ware aankomt in je lijf, kun je de plekken voelen waar nog stress zit, wat onaangenaams, wat onzekere spanning, verdriet. Zonder dat je er zelf iets aan hoeft te veranderen, jij mag gewoon liggen en ademen, relaxen.

Dan voel je hoe er heel rustig een hand op die plek gelegd wordt. Ondertussen hoor je dat ik wat klanken geef en dat er een lied ontstaat. Ik maak een kommetje van mijn handen en ik zing erin, precies op die plek waar jij spanning voelde. Je snapt niet zo goed wat er gebeurt, maar je voelt je heel fijn en ontspannen. Na afloop voel je dat de diepe stilte in jou geraakt is. Het duurde misschien maar een uur, maar het was een helende reis.

Unieke Reiki – klankbehandeling

Ervaar je

 • Spanning of stress in je lijf
 • Emoties die je overweldigen
 • Zeurende, zich herhalende gedachten
 • Eindeloze twijfel over beslissingen die je misschien moet/wilt nemen
 • Niet bij je eigen Verlangen kunnen komen

Verlang je naar

 • Rust en ontspanning
 • Echt even landen in je eigen lichaam
 • Weg van de gedachte-kringetjes in je hoofd
 • Diepe verbinding met jeZelf

Meld je dan aan! De behandeling zelf duurt 60 minuten, maar ervoor en erna is ruimte om te delen, te verbinden, contact van Hart tot Hart. Stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent, dan bel ik je en maken we samen een afspraak!

  “Erg mooie sessie gehad bij Judith! Heel bijzonder wat jij doet met je stem, de klanken nodigden iets in mij uit om te gaan openen, te gaan stromen. Moeilijk om woorden aan te geven, maar iets wat altijd veilig opgeborgen zat kreeg de ruimte om in beweging te komen ✨
  Veel dank voor deze mooie en fijne ervaring! ❤
  Mieke, Noordwijk

  “Ik heb vanmiddag zo’n bijzondere sessie gehad bij Judith! Het voelde echt helend! Waar ik rust en ontspanning had verwacht, kwam er juist van alles los en voelde ik mij zo krachtig worden. Sterker, steviger, alsof ik beter mijn plaats kon innemen, alsof Judith een stukje ‘losklankte’ van wat oude sh*t die mij tegenhoudt. De woorden die ze me na afloop teruggaf over wat ze in de energie gevoeld had, die resoneerden sterk met mijn beleving. Ik vond het echt een heel bijzondere ervaring. Over 2 weken mag ik nog een keer! ❤ Aanrader!” 

  Nienke, Noordwijkerhout

  De kosten

  • Deze bijzondere ontmoeting duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Jij staat centraal met wat er NU in jou wil bewegen. 
  • Deze energetische (Jikiden) Reiki – Klankbehandeling kost jou €122 (BTW vrij).

  Welkom!