Van hart tot hart

Wandelcoaching – Natuurcoaching – Eenmalig

Van hart tot hart
Jouw diepste verlangen
Stromen en stralen
Wat is voor jou echt belangrijk?
Wat is jouw verhaal?
Verkennend en verdiepend
Wat houdt jou ten diepste bezig?
Wat is wezenlijk in jouw leven?
Warme echte aandacht
Donker en Licht
Stromen
Jij staat centraal
Ontdek jouw nieuwe verhaal

Van hart tot hart

Een uitgebreid coachingstraject? Nou… daar zit jij niet echt op te wachten. Jij wilt je niet verbinden aan een langdurig traject. Wel zou je gewoon eens een keer je hart willen luchten. Je zou willen dat er iemand was die naar je luistert en die met je meedenkt. Je wilt echt contact van Hart tot Hart. Iemand die jou weer op een ander spoor zet. Welkom ook dan, in een eenmalige ontmoeting. 

Wat gaan we doen?

Twee uur lang sta jij centraal, jouw leven, jouw verlangen. Warme, echte aandacht, twee uur lang. Zonder dat ik iets wil oplossen voor je. Wel: verkennend en nieuwsgierig, buiten de hokjes en de kaders. Aandacht voor het wezenlijke, echt contact. 

Met in mijn rugzak: allerhande oefeningen, meditaties, spel, creatieve dingen als schrijven of tekenen,  zingen… En: een lekker bakkie thee of koffie met wat lekkers! Twee uur lang helemaal de tijd voor jou! Even stilstaan bij het NU, bij hoe het is, bij hoe je het zou willen. En misschien wel: hoe kun je dat concreet maken.

Van hart tot hart

Wandeling

Trek je wandelschoenen aan, we gaan op pad! Twee uur lang wandelen we in de Noordwijkse duinen en op het strand. Dan weer even stilstaan, dan weer wandelend. En tussendoor even een bakkie. Misschien neem ik wel mijn vlieger mee, of ik begeleid je door middel van een labyrint, of… Ik laat me inspireren door jou!

Binnen

al tekenend of schrijvend aan tafel:

Je bent ook welkom bij mij aan tafel! Ik heb allerlei tekenmaterialen liggen en we gaan samen al tekenend in gesprek. Jij staat centraal. Aandacht voor jouw wezenlijke ik, jouw verlangen, jouw verhaal, jouw leven.
Je bent ook welkom als tekenen niet zo bij je past. Misschien heb je wel iets met schrijven. Jouw eigen schrijfsels. Laat je maar verrassen hoe jij die diepe laag in je onbewuste kunt raken, als je loskomt van het moeten, de spellingregels, de grammatica. Als alles mag en alles kan… En de punt van je pen raakt het papier… Ik schrijf mee, geef korte opdrachtjes, we lezen elkaar onze schrijfsels voor en er ontspint zich als vanzelf een mooi gesprek, met jou als middelpunt.

Binnen

op de bank:

Gewoon lekker op de bank, met wat lekkers en een bakkie. Misschien neem je wel je brei- of haakwerk mee, daar ben ik zelf ook dol op. Twee uur lang de tijd voor jou, voor wat jou bezighoudt. Nieuwsgierig nieuwe wegen en nieuwe paden verkennend. Warme echte aandacht.

De kosten

  • Deze bijzondere ontmoeting duurt 2 uur.
  • Jij staat centraal, we verkennen samen jouw verhaal en jouw verlangen.
  • Deze speciale manier van coachen kost jou €175 (BTW vrij).

Welkom!